Farmer Evolution - Είστε κατασκευαστής ή αντιπρόσωπος αγροτικών μηχανημάτων;

logo

Η εξέλιξη στο farming, με reviews μηχανημάτων & γεωπονικές τεχνικές που κάνουν τη διαφορά!

Μπαταρία για Ελαιοραβδιστικό 100Ah – 10kg


Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
Farmer Evolution
20 Σεπτεμβρίου 2024

Χαμηλό βάρος , μικρό μέγεθος , μεγάλη χωρητικότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής


Οι περισσότεροι ελαιοκαλλιεργητές επιλέγουν να τροφοδοτούν τα ελαιοραβδιστικά τους μηχανήματα, ιδιαίτερα αυτά τύπου χτένας, με μπαταρίες.


Μέχρι πρόσφατα, οι περισσότερες μπαταρίες που χρησιμοποιούνται ειναι τύπου αυτοκινήτου βαθείας εκφόρτισης. Παρόλο που προσφέρουν ικανοποιητική απόδοση, έχουν το μειονέκτημα του υψηλού βάρους, ειδικά όταν η χωρητικότητα κυμαίνεται μεταξύ 80-100Ah.


Οι νέες μπαταρίες LiFePO4 (Λιθίου-Σιδήρου-Φωσφόρου) αποτελούν την πιο προηγμένη επιλογή, με κύριο χαρακτηριστικό το εξαιρετικά χαμηλό βάρος. Για παράδειγμα, μια μπαταρία 100Ah ζυγίζει μόλις 10 κιλά, ενώ είναι πολύ μικρότερη σε μέγεθος σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μπαταρίες. Επιπλέον, έχουν εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής που μπορεί να φτάσει έως και τα 10 χρόνια, χωρίς να επηρεάζονται από το φαινόμενο μνήμης.


Σήμερα σας παρουσιάζω την αναβαθμισμένη μπαταρία SANFOU 12,8V 100Ah, η οποία προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις παραδοσιακές επιλογές.


Αυτή η μπαταρία έχει μικρότερο μέγεθος και βάρος, ενώ παραμένει εξαιρετικά αποδοτική με τάση εξόδου 12,8V και χωρητικότητα 100Ah. Διαθέτει πάνω από 5.000 κύκλους φόρτισης χωρίς το φαινόμενο μνήμης, κάνοντάς την ιδανική για μακροχρόνια και εντατική χρήση. Με βάρος μόλις 10 κιλών, είναι εύκολη στη μεταφορά και κατάλληλη για χρήση σε αγροτικές εργασίες.


Με τον φορτιστή SANFOU 14,6V 20A, η μπαταρία φορτίζεται πλήρως σε μόλις 5 ώρες, διασφαλίζοντας γρήγορη και αποτελεσματική επαναφόρτιση.


Μπορείτε να αποκτήσετε τη μπαταρία από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρειας SANFOU, χρησιμοποιώντας τον κωδικό FARMEREVOLUTION για ειδική τιμή 258,99 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής και της παράδοσης με courier χωρίς τελωνείο.


 Αν προτιμάτε να την αγοράσετε σε συνδυασμό με τον φορτιστή, η συνολική τιμή διαμορφώνεται στα 382,48 ευρώ με τον ίδιο κωδικό.

 

Θα την βρεις εδώ:  SANFOU 100Ah 10Kg

Κωδικός έκπτωσης : FARMEREVOLUTION